2010. január 25., hétfő

TELEFON ÉS SZÁMITÓGÉP SUGÁRZÁS VÉDŐ, ÉPÜLET HARMONIZÁLÓ

Kedves blog olvasó!
Az elmúlt hónapokban az Egészség-profil készítések során, nagyon sok vendégemnek nagyon magas volt a sugárzás terheltsége, ezek a terheltségek a szervezetet nagyon nagy mértékben igénybe veszik. Akár komoly betegségek kialakulásában is jelentős szerepe lehet. Erre kerestem a magyarázatot és a megoldásokat, hogy ezeket a problémákat ki tudjuk védeni. Keresgélések után találtam rá az épületharmonizálóra, telefon és számítógép sugárzás védőre.

Szeretném bemutatni a következő eszközöket:

Épület harmonizáló:
Mindennapi életünkben, akár a munkahelyet, akár az otthoni tartózkodást vesszük alapul, magától értetődik az elektromos készülékek használata. Ide tartoznak a számítógépek, a hálózati elosztók és más kommunikációs berendezések. Igaz, hogy ezek a készülékek jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat, de egyvalamit nem szabad elfelejtenünk: minket nem csak akkor ér elektroszmog, amikor használunk egy készüléket, hanem akkor is, amikor inaktív. Ezt az állapotot nevezzük Stand-by (készenléti) üzemmódnak.
Az elektroszmog negatív hatásairól időközben számtalan tudományos vizsgálat tudósított. Ezek összességében egy tényezőben egyetértenek: az emberi szervezet elektroszmog hatására káros stressz-hormonokat termel, amelyek a sejtaktivitást jelentősen zavarják, így az egész testre kihatással vannak.Azért létezik megoldás, amely védeni tud bennünket ezektől a negatív hatásoktól a munkahelyünkön, vagy a saját négy falunk között. Az Épület Harmonizáló segítségével az összes térben fellelhető negatív sugárzás harmonizálható. Hatótávolsága kb. 20 méter, és nem fogyaszt áramot. Használata egyszerű: helyezze be bármelyik konnektoraljzatába a Harmonizálót, és hagyja ott. Egy áramkörre elegendő egyetlen Épület Harmonizáló.

A mobiltelefon hatása a vörösvértestekre

A vörösvértestek összetapadása „pénztekercs képződés” mobiltelefonálás hatására.










A telefonálás előtt és után...
Már 20 másodpercnyi mobiltelefonnal történő telefonálás elegendő ahhoz, hogy a vörösvértestek összetapadjanak, vérképünk megváltozzon. A vörösvértestek összetapadását, úgynevezett pénztekercs képződés figyelhető meg elektromágneses sugárzás hatására.Az összetapadás lecsökkenti a vörösvértestek felületét, így jelentősen csökken a vér oxigén szállító képessége. A vér besűrűsödik, a kis kapillárisok, szövetek oxigénnel való ellátottsága csökken, a szervezet elsavasodik. Az összetapadt vörösvértestek hatására nő a vér rögösödési hajlama is, érrendszeri traumák kialakulásához, vérellátási zavarokhoz vezethet.A pénztekercs képződés jelensége a fülből és az ujjbegyből vett vérnél is egyértelműen kimutatható és még a telefonálás után 10 perccel is fennáll.

Mobil-chip:
A mobiltelefon és az általa az emberi szervezetre gyakorolt termikus hatása:
Bizonyára mindannyian tapasztalták már, hogy telefonálás közben fülünk felmelegszik. Ezt hívjuk a "sugárzás termikus hatásának". Mi történt? A telefon elektromágneses sugárzást bocsátott ki magából - hasonlóan bármely elektromos készülékhez. A sugárzás behatol az emberi szövetek sejtjeibe, amelyek molekulákból vannak felépítve. A sugárzás hatására minden sejt mozgolódni kezd. Ennek eredményeként jön létre a felmelegedés, amely a sejt normális funkcióit
zavarhatja.

TÉNY: Több ezer, az elektromágneses mezőkről és hullámokról (EMF) szóló tanulmány jutott eddig hasonló eredményre: az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatások - kezdve a DNS örökítő információinak károsodásával - többek, mint figyelemre méltó tények. Amikor mi EMF-sugárzással telítjük környezetünket, gondoljunk a következményekre is: számoljunk azzal, hogy hova vezethet ez a fejlődés!

A sugárzás védőkkel kapcsolatban telefonon, vagy e-mailben további segítséget tudok nyújtani.

További szép vidám napot, és jó egészséget kívánok!

Tósa Tímea
+36-70-337-9315
tosatimi@gmail.com

2 megjegyzés: