2010. január 13., szerda

Dohányzás leszoktató program Biorezonanciával.


ÚJ ÉV, ÚJ ÉLET!

Az Új év első napjaiban sokan tesznek fogadalmakat, hogy megváltoztatják idén rossz szokásaikat. Az első helyen a káros szenvedélyek állnak, sokan szeretnének búcsút mondani a rabságnak. A legelterjedtebb szenvedély betegség a DOHÁNYZÁS, Elhagyásához kell nagy elszántság. Szükséges még kitartás és némi segítség, hogy megszűnjön a nagy nikotin éhség. Megígérem, végig fogom a kezed, ha megteszed az első lépéseket.

Adsz egy esélyt az egészségednek? Nem mindegy milyen minőségben éled Életed!Nincs más dolgod, mint nálam jelentkezni,és mától új Életet kezdeni! :-) Egy kis ismertető a dohányzás hatásairól, érdemes elolvasni:

A dohányzás, mint tudjuk, egy fajta betegség. A dohány termékek füstje, kb. 4000 kémiai vegyületet tartalmaz, ezek közül több rákkeltő, és van, ami függőséget alakít ki a dohányos szervezetében. A leszokásnál ez a függőség a legnagyobb (szinte egyetlen) akadály. Az ezért felelős anyag a nikotin, ami a dohányfüst egyik összetevője, és hasonlóan erős függést alakít ki, mint a kokain vagy a heroin.


Hogyan hat a nikotin a dohányos szervezetére?


A nikotin módosítja a dopamin felszabadulást a szervezetben. A dopamin egy neurotranszmitter, más néven vivőanyag. Nikotin hatására ez a vivőanyag nem bomlik le, kering a szervezetben, állandó boldogságérzetet okozva.


A függőség kialakulása

Mivel a dopamin nikotin miatt folyamatosan kering a szervezetben, ennek hatására megszaporodnak a vevő receptorok is, tehát egy fokozott boldogságérzés alakul ki. Amikor azonban ezek a sejtek egy idő után visszaállnak normál "létszámba", eltűnik ez a "műboldogság", a szervezetnek hiányozni kezd ez az érzés, tehát újból kell a nikotin, vagyis újból rá kell gyújtani.


Dohányzásról való leszokás segítése a biorezonancia segítségével

A biorezonancia elvén működik és a kezelés közben a páciens semmiféle fájdalmat nem érez, hiszen gyengeáramú biomágneses rezgéseket kap.

A páciens a kezelés előtt két órával nem gyújthat rá, mivel a készülék kiméri a szervezet frekvenciáit nikotin nélkül, majd utána elszív egy cigarettát és a csikket a készülék tálcájára kell helyeznie. Ezt követően a program ismét megméri a frekvenciákat és összehasonlítja a cigaretta elszívása előtti állapottal. Kiszámolja a páciensre jellemző görbét, majd az elektródákon keresztül a páciensnek sugározza, aki úgy érzi majd magát, mintha több száz cigarettát elszívott volna és ezért nem fogja kívánni. A leszoktató terápia után következhet a tüdő tisztítás, ahol a készülék segíti a nikotin és a nehézfémek eltávolítását a tüdőből, valamint kiválasztható még a nikotin megvonásakor jelentkező stressz csökkentése is és a garat tisztítás is.

A terápia része még a kialakult függőség kezelése az agyban a biorezonancisa segítségével, az elvonási tüneteke csökkentése fül-akupunktúrás módszerrel (igény szerint) , valamint életmód tanácsadás.
Kiegészítésként olyan antioxidáns tartalmú természetes táplálék kiegészítőt ajánlok, ami segíti a szervezet méregtelenítését, és a tüdőrák kockázatának csökkentését, elősegíti a nikotin és a kátrány kitisztulását a szervezetből, erősíti az immunrendszert.

A kezelés után, ha a páciens betartja a pontos utasításokat (pl. a napi legalább 3,5 - 4 liter tiszta víz fogyasztása) az eredmény 100%-os akár egy kezeléssel is.


AKCIÓ!!!

A kezelés időtartama kb. 45 perc, ára februárban is 8.000.- helyett 6.000.-

Ezzel szeretnék én is hozzájárulni, hogy minél többen leszokjatok a dohányzásról, és egészségesen éljetek!

Szeretettel várlak - jelentkezz most, ne várj holnapig!

("Amit ma megtehetsz... " ) :-)


Tósa Tímea

06-70-337-9315

tosatimi@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése