2010. április 28., szerda

Allergia

Kedves Blogolvasó!

Itt a tavasz és a gyönyörű napsütés!
De ezzel egy időben sajnos megnő a különböző allergiák száma is. Egyre többen tapasztaljuk az allergia kellemetlen tüneteit.

Manapság a szénanátha, a különböző pollenallergiák és az allergiás légcsőhurut a leggyakoribb betegségek közé tartoznak és nem elhanyagolandó a bőrallergiák sora. A gyógyszerek csak ideiglenesen enyhítik a tüneteket, és mellékhatásaik vannak, adalékanyagaik pedig a szervezet méreganyag készletét gyarapítják.
A leggyakoribb mellékhatások: az álmosság, fáradtság, bágyadtság, amelyek éppúgy akadályozhatják a normális életet, mint maga az allergia. Az allergia az immunrendszer megváltozott reakciókészségét jelenti, orrdugulással, orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel, könnyezéssel, torok- és fülviszketéssel, szűnni nem akaró köhögéssel, nehéz lélegzéssel, fulladással jár.

Blogomban már olvashattad, hogy biorezonancia állapotfelméréseket végzek.

A mérések során tapasztaltam, hogy a biorezonancia segítségével kimutathatók olyan allergének is, amelyeket a hagyományos tesztekkel eddig nem sikerült megtalálni.

A hagyományos bőrtesztek helyett (fájdalommentesen!), a biorezonancia-berendezés (majdnem 300 allergén tesztelésén keresztül) nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki azokat az anyagokat, amelyekre az emberi szervezet allergiás vagy túlérzékeny.A biorezonancia-kezelés rendszere érzékenyebb allergén- és reaktívanyag-kimutatást tesz lehetővé, nincsenek mellékhatásai, bármilyen más terápiával kombinálható, és ez az eljárás teljesen fájdalommentes.
A gyógyszeres kezelések a panaszokat általában csak átmenetileg enyhítik, a gyógyszer elhagyása után azok visszatérnek. Ellentétben a biorezonanciának köszönhetően pl. a szénanátha és pollenallergia esetében a betegek nyolcvan százalékánál tartós tünet- és panaszmentesség érhető el.

A Biorezonancia segítségével személyre szabott allergia programot tudok számodra összeállítani!

A Biorezonancia mellett teljes szívvel ajánlom a természetes gyógyhatású készítményeket, táplálékkiegészítőket és ha már az allergiáról van szó hagy ajánljam figyelmedbe az
Allospertan kapszulát!


Az Allospertan kapszula támogatja az immunrendszer egyensúlyát!


Allergiás időszakban az erős immunrendszer az egyik legfontosabb feltétele a megelőzésnek, vagyis jó közérzetünk fenntartásának.
Ezért fontos hogy időben elkezd erősíteni az immunrendszeredet.


Az immunrendszer hatékony működéséhez szükség van az egészséges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étrendre.

Különösen az allergiás időszakban nagyon fontos, hogy szervezetünket ellássuk lehetőleg a táplálkozással, megfelelő mennyiségű és minőségű mikrotápanyagokkal.Ehhez nyújtanak fontos segítséget a vitaminok, és ásványi anyagok.

Azok a tápanyagok, amelyek segítik a hisztamin szint egyensúlyban tartását, különösen sokat segítenek ebben a folyamatban. A hisztamin egy biogén amin, amelyet egy allergiás reakción keresztül a szervezet kiszór.

Allospertan kapszula
Összetétele:Calciumcitrat, Magnesiumcitrat, Zinkgluconat (16%), Calcium-L-ascorbat (Ester-C®; 12%), Pyridoxin hydrochlorid.

A C-vitamin támogatja a hisztamin lebomlását a szervezetben. Az Allospertanban lévő speciális Ester-C ® nem tartalmaz szabad savat, és ezért a szervezet jobban tudja hasznosítani.
A cink nélkülözhetetlen a jól működő immunrendszerhez, és – a C- és B6-vitaminokhoz hasonlóan – szabályozza a hisztamin szintet.
A B6-vitamin ugyanakkor az enzimrendszerek fontos segítője, beleértve a diaminoxidáz enzimet is, ami a hisztamin lebontásért felelős.
A kalcium és a magnézium bevitelével pedig egyensúlyt teremthetünk a szervezet ásványi anyag háztartásában.

Alkalmazási területek:
• A hisztamin okozta 1-es típusú túlérzékenység, és a hisztamin-anyagcsere zavara
• Hisztamin-intolerancia
• Szénanátha
• Allergiás urticaria (csalánkiütés)
• Neurodermatitis
• Klasszikus migrén
• Tengeribetegség, utazási betegség
• Hasmenés / felfúvódás / hisztamin-intolerancia okozta bélgörcsök

A Biorezonanciával végezhető allergia vizsgálatról, kezelésről vagy az Allospertan kapszuláról kérdésed van, írj e-mailt vagy hívj bátran!

Allergia mentes szép napot kívánok!

1 megjegyzés: