2010. július 26., hétfő

YUNOHANA-fürdősó

Japánban az aktív vulkánok miatt szokatlanul sok forró vízű forrás található, különösen a Beppu nevű hőforrásokban gazdag vidéken. Ezekből a forró vízű forrásokból származik a Yunohana, az ásványi eredetű kristályos nyomelemek egyedülálló koncentrátuma.

A Yunohanát - aminek neve forrásvirágot jelent – hagyományos szalmakunyhókban állítják elő. A vulkanikus források gőzét kő, szalma és agyag ágyon átkondenzálják. Az időjárási viszonyoktól függően 40-70 nap után kézzel gyűjtik össze a kristályokat. A Yunohana kifejlesztéséhez 11 évi kutatómunkára volt szükség, hogy a kristályok oldhatóak legyenek, ugyanakkor a biológiai hatékonyságukat, mint fürdővíz-adalék, megőrizzék.

A Yunohana felfedezése óta a japánok egyik legbecsesebb és legkedveltebb terméke. Különleges hatékonyságát a bőrgyógyászat, reumatológia, és egyébterületeken. A Japán Egészségügyi Minisztérium is elismerte. Mindehhez a Yunohana fürdősó ellazító, frissítő, salaktalanító hatással is bír, így hatékony koncentrátumot képez. A fürdővízben a nyomelemek - mint a vas, cink, arany, mangán, kalcium, réz és a fluor- olyan hatást fejtenek ki, mintha egy melegvízű forrásban mártózna meg.
Masashi Nobunaga, a Kyushu Orvosi Egyetem professzora tanulmányozta a Yunohana fiziológiai hatásait. Ebből a tanulmányból kitűnik, hogy egy hagyományos fürdőzéshez képest a Yunohana hatására a test felmelegedése 30 perccel tovább fennáll. Az izmok tartósan ellazulnak, a verejtékezés megindul, és szervek működése a nagy mennyiségű ásványi és nyomelemnek köszönhetően javul.

A kínai orvoslás szerint a Yunohana a Yang meridiánt (a hat Yang meridián egyikét a Hármas Melegítő meridiánt) aktiválja – valamint a Qi áramlását, amely a vesék között ered, és a vízháztartás és a folyadékáramlás szabályozását teszi lehetővé. Ez az energia áramlik tovább az öt Yin meridiánon, majd a végig a tizenkét meridiánon. A Yunohana jótékony hatásai megmutatkoznak a mélyebb nyugalom és ellazulás érzésében.
Egy kúra hat hétig tart, két-három Yunohana fördővel hetente. Adjon egy adag Yunohana-t a meleg fürdővízhez és lazítsa el magát benne legalább 20 percre. Saját otthonában élvezheti egy termálfürdő előnyeit.

A Yunohana egy finom illatos fürdő tele csodákkal, az egészség és boldogság egy különleges pillanata, amit az ember újra meg újra szeretne átélni.

Kiszerelés: 60 g / tasak Ára: 1210.-ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése