2010. március 25., csütörtök

Egészség-profil...

Egyéni egészség-profil készítés Nelson SCIO biorezonanciás módszerrel.

Talán már Ön is volt úgy, hogy nem tudta, mitől szédült meg hirtelen, miért fájt a feje, a gyomra állandóan, miért olyan fáradt, miért lett allergiás egyes dolgokra. Az ilyen tüneteknél sokszor legyintünk, és nem is foglalkozunk velük, rohanó életünknek tudjuk be, akárcsak a magas vérnyomást, vagy az állandó stressz okozta egyéb tüneteket. Azonban ezek a sokszor lényegtelennek tűnő jelek olyan egészségi problémákra hívhatják fel a figyelmet, amikre talán nem is gondolunk.

A biorezonanciás állapotfelmérés a test sejtjeinek átvizsgálásával képet ad egészségi állapotunkról, meghatározza a bennünk levő esetleges kórokozókat, méreganyagokat, betegségeket, megbetegítő tényezőket.
A gép közel 10.000 féle anyagot tud bemérni az emberi szervezetben, és képes az okokat is feltárni, nem csak a tüneteket.

A szervezet átvizsgálása után, számtalan lehetőség van. Néhány témakör a teljesség igénye nélkül:
Az egyes szervek, kórokozók kezelése Akut gyulladások, fertőzések kezeléseMéregtelenítő kezelések, nehézfém-kivezetés Fájdalomcsillapítás Fogyasztó, szépítő, anti-aging kezelések Gerincproblémák feltérképezése és energetikai kezeléseDohányzásról való leszokás segítése

A vizsgálat és kezelés után elkészítjük az Ön egyéni egészség-profilját és személyre szabott gyógynövény- és életmód programját.
Mi történik, és hogy az egészség-profil készítése alatt?

A vendégek nagy többsége nem tudja, mire is "vállalkozik", amikor eljön hozzám. Nem tudja, hogy mi fog történni vele, mit kell csinálnia a felmérés alatt, mi az, amit esetleg az állapotfelmérés előtt kell tennie. Segítségként összeállítottam egy tájékoztatót.

Az állapotfelmérés kb. 1-1,5 óra időtartamot vesz igénybe, melyben benne foglaltatik maga az előkészítő elbeszélgetés, a teszt, az elemzés, a terápiás javaslat felállítása, valamint az életmóddal és táplálkozással kapcsolatos tanácsadás.

Az állapotfelmérésre érkező Vendég lehetőség szerint bőségesen fogyasszon folyadékot (tiszta vizet) a felmérés napján.
Ha nem fogyasztott elegendő vizet, akkor megkínáljuk egy pohár folyadékkal.
A felmérés megkezdése előtt fontos, hogy a Vendég minden ékszert, órát levegyen magáról, a zsebeit kiürítse (telefon, pénz, egyéb fémtárgy ne maradjon a zsebekben) Ezután a Vendég megkapja az érzékelő elektródákat: egyet a homlokra (fejpánt), és egyet-egyet a csuklókra és a bokákra. Éppen ezért célszerű, ha a hölgyvendégek nem harisnyában, hanem letűrhető zokniban, térdharisnyában jönnek. Az előkészítő elbeszélgetés után jön egy rövid kalibrációs szakasz (0,5-1perc), amikor a program ráhangolja a Vendégre a készüléket. Ezután jön a teszt, amely nagyjából 3,5-4 percet vesz igénybe. Ez alatt a Vendégnek nem szabad beszélni, lehetőleg kényelmesen, ellazulva üljön (esetleg feküdhet is). A teszt során a gép 10.000 anyagot tesztel le az emberi szervezeten, a test sejtjeinek elektromágneses jeleit érzékeli (mint az EKG, EEG), és frekvenciákat tesztel a szervezetben. Ez kb. olyan, mint egy allergia-teszt, csak nincs szúrás. A lényeg ugyanaz: a szervezet válaszreakcióit érzékeli és értékeli a gép. A teszt után kiderül, hogy milyen kórokozókra mutatott érzékenységet a szervezet (milyen kórokozók vannak felszaporodva odabent, amik problémákat okozhatnak), milyen a test enzim- és hormonháztartása, ásványi anyag-, nyomelem- és vitaminraktárai, milyen esetleges gyulladások vannak a szervezetben, illetve milyen szervi működési zavarokat érzékel a gép. (Kötelességem megjegyezni, hogy ez a fajta állapotfelmérés nem helyettesíti a hagyományos orvosi kivizsgálást.)

Teszteljük ezen kívül az agy állapotát, működését (területi működési zavar, ér eredetű probléma, tápanyag hiány), valamint a tápcsatorna nyálkahártyájának állapotát. Ezután a méreganyag-táblázat kitöltése következik, ami megmutatja, hogy az egyes szervekben (pl. máj, vese, nyirokrendszer, szívszövetek, idegrendszer, stb.) milyen méreganyagok rakódtak le az évek során (pl. nehézfém, amalgámtömésből származó higany, rovarirtó, gyógyszermaradványok, ipari szennyeződések, kemikáliák, stb.) Az állapotfelmérés végén gyógynövényeket, gyógytáplálékokat, táplálékkiegészítőket tesztelünk ki, amikkel javítani lehet a szervezet állapotán, gyorsítani lehet a test öngyógyító folyamatait, az egész szervezet regenerációját. A terápia összeállítása során csakis azokat a szereket alkalmazzuk, amik 70% felett jöttek ki a teszt során. Ennél alacsonyabb teszteredménnyel nem érdemes dolgozni, mert ez azt jelenti, hogy a szervezet nem tudja teljesen felszívni az adott anyagot, nem tudja hasznosítani, tehát feleslegesen venné meg a Vendég.

Ezután kerül sor a terápiás javaslatra és a táplálkozási tanácsok megbeszélésére. A Vendég kérésére az állapotfelmérésről e-mailben részletes elemzést, valamint további javaslatokat, tanácsokat terápiás lehetőségeket küldünk.

Ennek az állapotfelmérő módszernek mellékhatása nincs, de a felmérés után a nap folyamán (ha pl. a vendég nem ivott eleget) felléphet fáradtság, enyhe fejfájás. Ezért tanácsos az állapotfelmérés után is a bőséges folyadékfogyasztás.

Pacemaker-rel rendelkezők, diagnosztizált epilepsziában szenvedő betegek számára csak frissen levágott hajmintából végezhető el a felmérés!


További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése